Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl
Zakelijke-creditcard.nl » Zakelijke creditcard zonder Bkr toetsing

Zakelijke creditcard zonder Bkr toetsing

Gepubliceerd op 10 augustus 2017 13:03

Bent u op zoek naar een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing, omdat u een negatieve BKR notering heeft? Lees dit artikel dan eens om toch over een (zakelijke) creditcard te beschikken of aan te vragen.

Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing aanvragen mogelijk?

"Kan ik een zakelijke creditcard aanvragen zonder Bkr toetsing?" Om deze vraag te beantwoorden of zoals Memphis Depay destijds zei "ik kan u deze antwoord niet bevragen" hebben wij wél een kort antwoord hier op en dat is helaas: nee. Creditcardmaatschappijen zijn wettelijk verplicht om een krediet check te verrichten bij de persoon in kwestie. In dit geval ook bij u als ondernemer. Het maakt niet uit of u nu een ZZP'er of freelancer bent, een krediet check is nu eenmaal verplicht, ook bij een zakelijke creditcard of business creditcard.

 

Alternatief voor een zakelijke creditcard

Naast een (zakelijke) creditcard bestaat er tegenwoordig ook een handige prepaid creditcard. Feitelijk zijn het geen creditcards, maar debit cards omdat u hier geen krediet op kunt krijgen. Met deze prepaid creditcards heeft u echter wel alle kosten in eigen hand. Om deze prepaid creditcard van geld te voorzien, zult u deze moeten opwaarderen via:

  • iDeal
  • overschrijving
  • paysafecard voucher

 

De prepaid creditcard kost over het algemeen rond de  €10,- per jaar. Dat is dus wel betaalbaar. Voor het overboeken of opwaarderen wordt een kleine fee gerekend.

 

Voordelen van een Prepaid creditcard

Waarom zou ik voor een prepaid creditcard moeten kiezen? Dat is een goede vraag. Zoals we hierboven al beschreven hebben, heeft u voor deze debit card geen BKR toetsing nodig, omdat er geen krediet check nodig is bij het BKR te Tiel wat wel het geval is bij een reguliere zakelijke creditcard.

Andere voordelen van een prepaid creditcard kunnen zijn:

 

  • U geeft niet meer geld uit dan dat u bezit
  • toch kunnen betalen bij een Appstore of Android waar creditcards vaak het betaalmiddel zijn
  • Snel over uw geld beschikken door een eWallet. (Geldt alleen bij Skrill en Neteller)

 

Welke prepaid creditcards zijn er?

De meest gangbare prepaid creditcards en een leuke vervanger voor een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing zullen we hier op rij zetten voor u.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.