Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl
Zakelijke-creditcard.nl » Aanvragen » MasterCard Business Creditcard aanvragen

Aanvragen MasterCard Business Creditcard

Hier kunt u eenvoudig de Mastercard Business card aanvragen. Het is een van de voordeligste zakelijke creditcards in Nederland. Het is de zakelijke variant van de populaire Mastercard Classic.

Medewerkers binnen het bedrijf die een creditcard nodig hebben voor zakelijke uitgaven, kunnen er overal mee terecht. Zeker ook in het buitenland.

De business creditcard is vooral handig om goed overzicht te houden van wat ze uitgeven. Dat kunt u als ondernemer doorlopend online bekijken, in realtime. Bestedingen voert u meteen door in de boekhouding.

Hebben medewerkers ieder hun eigen zakelijke creditcard, dan wordt de verwerking van onkostendeclaraties ook een stuk makkelijker met deze handige MasterCard Business card.

 

Binnene enkele seconden kunt u deze zakelijke creditcard aanvragenTijdelijke actie: 1e jaar gratis en €25,- tegoed

 

Mastercard Business creditcard
Prijs per jaar € 35,-
Extra zakelijke creditcard € 35,- (vanaf 5 creditcards extra korting)
Bestedingslimiet € 2.500,-
Wijze van betalen Maandelijks
Gespreid betalen mogelijk? Nee
Rente bij gespreid betalen n.v.t.
Kosten geld opnemen 4 % (min. € 4,50)
Wisselkoersopslag 2,50 %
Spaarrente 0,50 %
Creditcardmaatschappij ICS (International Card Services B.V.)

 

Goedkope Zakelijke creditcard aanvragen

De jaarbijdrage van deze zakelijke creditcard is met €35,- niet duur voor de gemiddelde ondernemer en ZZP'er. Bij meer dan 5 zakelijke creditcards wordt de prijs nog €5,- euro lager, voor elke MasterCard Business card. U kunt een bedrijfslimiet instellen voor alle zakelijke credit cards gezamenlijk, naast de bestedingslimiet per Mastercard.

 

Wilt u liever een business creditcard met meer mogelijkheden, een hogere bestedingslimiet en exclusieve service? Dan kunt u kijken naar de American Express zakelijke creditcards.

 

Tijdelijke actie: 1e jaar gratis en €25,- tegoed

De Mastercard Business kunt u het eerste jaar gratis uitproberen. Ook krijgt u €25,- euro cadeau op elke kaart.

Let op! Deze actie duurt t/m 30 september 2017 dus wees er snel bij!

 

Speciale voordelen MasterCard Business

  • Past bij elke zakelijke rekening
  • Gratis uit te proberen
  • Optionele verzekering tegen misbruik

 

Realtime overzicht

Bij de MasterCard Business hoort ook het gebruik van de online portal: Mijn ICS Business. Deze geeft het  overzicht in alle uitgaven. Real-time. Per medewerker. U kunt zo direct inspelen op onvoorziene situaties.

 

Verbeter cashflow & declaratieproces

Naast dat de MasterCard Business uw medewerkers extra betaalgemak geeft, heeft u ook extra gemak in uw administratie. U kunt bv. zelf de dag waarop u de rekening ontvangt kiezen. Ook hoeft u uw medewerkers geen gedeclareerde kosten terug te betalen en bespaart u tijd en geld.

 

Bestedingslimiet MasterCard Business

De bestedingslimiet is van de MasterCard Business te zelf bepalen tijdens de aanvraag. Standaard is de limiet €2.500,-

Aflevergarantie

Doet u een aankoop met uw Visa World Business creditcard via internet en komt het niet aan, dan wordt dit uitgezocht en stort VISA alvast uw geld terug. Eventueel misbruik wordt vergoed.

Aankoopverzekering

Vrijwel alle producten die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.

Optionele verzekering tegen ongeoorloofd gebruik

Deze verzekering beschermt een bedrijf in bepaalde gevallen tegen misbruik van de Card(s) door de Card-houder(s). De additionele kosten bedrage €2,50 per Card.