Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl
Zakelijke-creditcard.nl » American Express » Business Gold Creditcard

American Express Business Gold Creditcard

De American Express Business Gold Creditcard is de meest exclusieve zakelijke creditcard met wereldwijd de beste service. Wanneer u over heel de wereld op zakenreis bent dan wilt u zonder zorgen kunnen betalen met de beste business card van dit moment. Dat heeft American Express goed begrepen en speciaal voor deze doelgroep de zakelijke Amex credit card ontwikkelt die van alle gemakken is voorzien.

 

Nu met 15.000 rewards + Hertz bon t.w.v €30,-

American Express Business Gold Creditcard
Prijs per jaar € 225,-
Extra zakelijke creditcard € 120,-
Bestedingslimiet n.v.t.
Wijze van betalen Maandelijks
Gespreid betalen mogelijk? nee
Rente bij gespreid betalen n.v.t.
Kosten geld opnemen 3,50 % (min. € 4,50)
Wisselkoersopslag 2,50 %
Spaarrente 0,00 %
Creditcardmaatschappij American Express

Informatie American Express Business Gold Creditcard

 

 

Zakelijke creditcard met Persoonlijke assistentie 

Soms kan extra assistentie goed van pas komen. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een secretaresse of vertaler nodig heeft, een vergaderruimte wilt huren of iemand een bloemetje wilt sturen. Gelukkig kunt u dan vertrouwen op het team van Business Assist. Bent u in een vreemde stad en zoekt u een goed restaurant? Business Assist vindt het restaurant dat bij u past en draagt zorg voor de reservering. Daarna nog naar het theater, de opera of de film? Business Assist regelt alles tot in de puntjes. Een extra service die uw (zakelijke) leven extra aangenaam maakt. Het serviceteam is 24 uur per dag bereikbaar op (020)- 574 57 19.

 

Vervangende zakelijke creditcard binnen 24 uur

Bent u uw AmEx Business Gold card verloren of is er sprake van diefstal? Dan krijgt u gegarandeerd binnen 24 uur een nieuwe creditcard zakelijk, waar ter wereld u ook bent. U hoeft dus gelukkig nooit lang zonder geld te zitten.

 

Wereldwijde service van American Express

In Nederland kunt u met vragen terecht bij de klantvriendelijke en ervaren Ledenservice van American Express. In het buitenland kunt u rekenen op de American Express-medewerkers van 3700 servicevestigingen in 200 landen. Zij staan altijd klaar om u te helpen bij problemen, het wijzigen van tickets en het wisselen van valuta.

 

Wereldwijd geld opnemen met de American Express Business Gold Card
Snel contant geld nodig? Met uw Amex Business Gold card heeft u met de Express Cash Service toegang tot meer dan 500.000 geldautomaten over de hele wereld. In Nederland kunt u pinnen bij alle kantoren van ABN AMRO, SNS Bank, Rabobank en Fortis. Inschrijven voor deze service is gratis en u kunt zelf uw pincode kiezen.

 

Onbezorgd op reis met de Amex Business Gold Card

Persoonlijk advies en voordelige tarieven

Met de Business Card Travel Service staat er een heel team van toegewijde reisspecialisten voor u klaar. Van reservering tot thuiskomst, alles wordt perfect geregeld. Omdat de Travel Service gebruikmaakt van een reizigersprofiel, hoeft u maar één keer uw wensen en voorkeuren kenbaar te maken. Dit profiel wordt bij iedere reis in aanmerking genomen. Bovendien profiteert u van de prijsafspraken die zijn gemaakt met touroperators en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. En met het Preferred Extra Hotel Programme verblijft u tegen aantrekkelijke tarieven in meer dan 9000 hotels wereldwijd. De Business Card Travel Service biedt ook regelmatig aanbiedingen bij reizen tegen speciale tarieven of extra voordelen zoals een gratis kamerupgrade, ontbijt of vervoer van en naar de luchthaven.

Als Business Gold Cardmember kunt u tevens gratis lid worden van Hertz #1 Club Gold, waardoor u profiteert van vele extra´s (zoals een snellere procedure bij het afhalen van uw huurauto).

 

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Wanneer u op reis gaat, bent u automatisch verzekerd via de uitgebreide Doorlopende Reisverzekering. Hierdoor kunt u zorgeloos op zakenreis gaan of genieten van uw welverdiende vakantie. Moet u de reis onverwachts annuleren als gevolg van ziekte of een ongeval? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken: de reisverzekering is namelijk inclusief annuleringsverzekering.

 

Reisongevallenverzekering
Reist u vaak met het openbaar vervoer, zoals de trein, bus of boot? Als u uw tickets afrekent met de Business Gold Card bent u automatisch tot € 200.000 verzekerd voor ongevallen met de Reisongevallenverzekering. Ook uw gezin is meeverzekerd.

 

Reisongemakkenverzekering
Vertraging, een overboeking, een gemiste aansluiting of zoekgeraakte bagage. Heel vervelend als het u overkomt. Maar met de Reisongemakkenverzekering heeft u in ieder geval de zekerheid dat de kosten die hiermee gepaard gaan, worden gedekt.

 

Uw aankopen 90 dagen lang verzekerd
De aankopen die u met de Kaart doet, zijn automatisch 90 dagen verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Deze dekking geldt ook voor aankopen met eventuele Extra Kaarten. Wel zo?n prettige gedachte.

 

INZICHT EN CONTROLE
Maandelijks en online rekeningoverzicht
Elke maand ontvangt u een gedetailleerd rekeningoverzicht. Zo heeft u altijd inzicht in uw uitgaven en werkt u uw administratie gemakkelijk bij. Uw uitgaven bekijken op het moment dat het u het beste uitkomt? Dat kan 24 uur per dag op americanexpress.nl in een beveiligde omgeving. U kunt vervolgens elk gewenst rekeningoverzicht downloaden met verschillende boekhoudkundige systemen, zoals Quicken en MS Money. Zo houdt u altijd controle over uw uitgaven.

 

Bescherming bij fraude
Met de Business Gold Card betaalt u niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Fraude en misbruik zijn volledig verzekerd. Zonder eigen risico. Of u nu in Nederland, in het buitenland of via internet betaalt. Een geruststellend idee.

Geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet
De Business Gold Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet. Zo kunt u meteen kansen benutten zodra deze zich voordoen ? de vrijheid om zaken te doen op uw eigen manier.

 

Bestedingslimiet op Extra Kaarten
Via Extra Kaarten kunt u ook uw medewerkers laten profiteren van de zekerheden en voordelen van de Business Gold Card. Natuurlijk wilt u wel de controle houden over de uitgaven van uw medewerkers. Daarom kunt u voor elke Extra Kaart een maandelijkse bestedingslimiet aangeven. Daarbij kunt u ook nog een maximumbedrag vaststellen voor uitgaven binnen de bestedingscategorieën retail (winkels en warenhuizen) en reizen (vluchten, hotelovernachtingen, autohuur).

Bestedingslimieten instellen gaat heel eenvoudig via één telefoontje naar onze Ledenservice op (020) 504 84 84.


REWARDS
Sparen voor gratis vliegtickets en geschenken.
Uw uitgaven leveren u nu ook iets op. Met Membership Rewards, het bekroonde spaarprogramma van American Express, krijgt u één punt voor elke euro die u met uw Kaart of de Extra Kaarten uitgeeft. Waar ook ter wereld. Zo spaart u snel voor gratis vliegtickets van bijvoorbeeld KLM, hotelovernachtingen, lunches & diners en autohuur. Maar ook voor fraaie geschenken zoals de nieuwste BlackBerry, TomTom Go, sieraden, reisartikelen en lekkernijen zoals wijnen en chocola.

 

Exclusieve aanbiedingen via Selects
Met de American Express Business Gold Card geniet u wereldwijd met voordeel wanneer u reist, uit eten gaat of winkelt. Daarbij kunt u denken aan aantrekkelijke kortingen, speciale arrangementen of interessante extra´s.