Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl

ABN Amro Business Card

De ABN Amro business card is een zakelijke creditcard voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). U en uw medewerkers kunnen hiermee in binnen- en het buitenland betalen en geld opnemen.

 

Voor wie is deze ABN Amro Business Card geschikt?

Voor alle ondernemers die meer dan 1 zakelijke creditcard nodig hebben:

  • en een eenmanszaak, maatschap, bv, nv, cv, VOF, coöperatie, Ltd, vereniging, stichting of andere ondernemingsvorm hebben;
  • en zakelijk bankieren bij ABN AMRO. Bankiert u momenteel niet bij ons? U vraagt uw zakelijke rekening in 5 minuten online aan. Ook kunt u eenvoudig overstappen via de gratis Overstapservice.
  • Heeft u een (startende) eenmanszaak en heeft u niet meer dan 1 creditcard nodig? Dan is er voor u speciaal de Professional Card.

 

Inzage in de ABN Amro Business Card transacties van uw medewerkers

U kunt deze ABN Amro zakelijke creditcard voor uw bedrijf aanvragen en uw personeel. Als contactpersoon van uw bedrijf heeft u inzicht in alle actuele transacties, de bestedingsruimte en rekeningoverzichten van alle kaarthouders. Zo bent u altijd op de hoogte van alle actuele uitgaven.

 

Bepaal zelf de creditcard-instellingen

Pas uw ABN Amro business card aan naar uw eigen wensen:

  • De dag waarop de maandrekening wordt opgemaakt.
  • De maximale limiet per creditcard.
  • Of u de Engelse of Nederlandse taal instelt.

 

Aankopen en reizen goed verzekerd met de ABN Amro Business Card

Dankzij de 180 dagen Aankoopverzekering is vrijwel alles wat u online of in de winkel met deze ABN Amro zakelijke creditcard koopt, verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Maar ook als u kosten maakt omdat uw vlucht of bagage is vertraagd, kunt u rekenen op vergoeding.

 

Veilig wereldwijd betalen met de ABN Amro Business Card

Omdat de ABN Amro Business Card een Mastercard is, kunt u wereldwijd én online veilig betalingen doen. Zo beveiligt u met de SecureCode uw online aankopen met een extra wachtwoord. En ontdekt ICS verdachte betalingen op uw account? Dan worden deze direct bij u gemeld. Ook betaalt u door de Aflevergarantie nooit voor artikelen die u niet geleverd krijgt. Meer weten.

 

U kunt een Business Card aanvragen als:
uw bedrijf langer dan 12 maanden ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel;
de eigenaren, vennoten en/of maten minimaal 18 en maximaal 70 jaar oud zijn;
uw bedrijf in Nederland gevestigd is;
u zakelijk bankiert bij ABN AMRO.

 

aanvraag criteria