Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl

ING Zakelijke Business Creditcard

De ING Business creditcard kunt u alleen aanvragen als u al een zakelijke rekening heeft bij de ING Bank. Het is niet mogelijk om de zakelijke ING creditcard te koppelen aan een andere bankrekening. Het is dus een bankgebonden creditcard.

 

Voordeel Zakelijke creditcard ING

Deze zakelijke creditcard van de ING Bank heeft als voordeel dat u zakelijke en privé-uitgaven beter kunt splitsen. Als u regelmatig een creditcard nodig heeft voor zakelijke betalingen, dan is de ING Business card zeker aan te raden. (Mits u al een zakelijke klant bent of wilt worden bij ING bank)

Het limiet stelt u samen met de ING Bank vast. Deze is minimaal €1500,- en maximaal €50.000,- euro.

 

Meerdere ING Business Creditcards aanvragen

Vanaf 5 zakelijke ING creditcards komt u in aanmerking voor Corporate Card Solution. Dit levert u uitgebreide rapportagemogelijkheden op.

Dat is handig om administratieve lasten mee te beperken en om meer inzicht te krijgen in zakelijke bestedingen van uw personeel.

 

Verzekering bij ING business creditcard

Een extra voordeel vormen medische en juridische bijstand in het buitenland en een verzekering tegen reisongemakken. Daarnaast is betalen in het buitenland met deze business creditcard voordelig door een relatief lage wisselkoersopslag. Geld opnemen is ook relatief goedkoper.

De ING Business card is hierdoor vooral interessant voor internationale bedrijven die regelmatig reizen.

 

Tip! Lees ook eens het artikel >> Verzekering zakelijke creditcards

Speciale voordelen ING Business creditcard

  • Al uw betalingsverkeer bij 1 bank
  • Relatief lage jaarbijdrage
  • Vanaf 5 medewerkers ontvangt u uitgebreide rapportage
  • Online zakelijke transacties inzien
  • Relatief lage wisselkoersopslag

 

Minpunt Zakelijke creditcard ING

Alleen voor klanten met een zakelijke ING rekening.

 

TIP! Wilt u liever een zakelijke creditcard welke niet gebonden is aan een bepaalde bank? Dan kunt u de ICS creditcards eens bekijken waar u tevens een cadeau krijgt en vaak het 1e jaar gratis.