Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl

Info over Zakelijke creditcards & veel gestelde vragen 

 

Wat is een...?

  1. Aankoopverzekering
  2. Bestedingslimiet
  3. BKR toetsing
  4. Eigen risico

 

Zakelijke creditcards & Business creditcards

Op zoek naar een nieuwe zakelijke creditcard of business card? Zakelijke-creditcard.nl is dé Nederlandse vergelijkingssite voor zakelijke creditcards en business creditcards van VISA, Mastercard en American Express in Nederland. Ons doel is om ondernemers te helpen bij het maken van een goede keuze. Om dat te bereiken, vergelijken we verschillende zakelijke creditcards op basis van verschillende eigenschappen en kenmerken, zoals jaarbijdrage, bestedingslimiet, rente, geboden extra’s en klantbeoordelingen.

 

Zakelijke creditcard vergelijken

Door een zo compleet en gedetailleerd mogelijk overzicht te tonen kunt u, op basis van uw eigen voorkeuren, eenvoudig zakelijke creditcards online vergelijken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt zakelijke-ceditcard.nl samen met verschillende banken en betrouwbare creditcardmaatschappijen, zoals International Card Services (ICS), American ExpressMastercard & Visa.

 

Zakelijke creditcard aanvragen

Zodra u een geschikte zakelijke creditcard heeft gevonden, kunt u eenvoudig veilig online een zakelijke creditcard aanvragen via de website van de creditcardaanbieder. Binnen een aantal dagen wordt uw nieuwe business card bij u thuisbezorgd.

 

Informatie & Veel gestelde vragen

Hoewel Zakelijke-creditcard.nl in eerste instantie een vergelijkingssite voor zakelijke creditcards is, vinden wij het ook belangrijk om onze bezoekers van juiste en relevante creditcard-informatie te voorzien. Zo wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe u kunt sparen met uw zakelijke creditcard, welke (extra) kosten er bij het betalen met een business card kunnen komen kijken en hoe u een verloren of gestolen zakelijke credit card snel kunt blokkeren.

Op onze veelgestelde-vragen-pagina wordt bovendien besproken hoe bijvoorbeeld een BKR-toetsing in zijn werking gaat en welke invloed een creditcard kan hebben bij het aanvragen van een hypotheek.

 

NIEUWSBLOG ZAKELIJKE-CREDITCARD.NL

Tot slot biedt zakelijke-creditcard.nl een actief nieuws- en blognetwerk. Via artikelen wordt de lezer op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke creditcards en business cards, ook andere diensten en producten welke interessant zijn voor ondernemers.