Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl

Zakelijke bankrekening openen

De meeste banken hebben speciale rekeningen voor ondernemers; de zakelijke rekening. Deze pakketten met de optie op een zakelijke creditcard zijn duurder dan de privérekening, maar bieden dan ook méér mogelijkheden voor (startende) ondernemers en ZZP'ers. De meeste banken geven overigens de eerste jaren wel een flinke korting of zijn zelfs het 1e jaar helemaal gratis!

 

Creditcard koppelen aan zakelijke rekening

Bij een zakelijke bankrekening kan ook eenvoudig een zakelijke bank creditcard gekoppeld worden. Zo houdt u als ondernemer zakelijk en privé gescheiden. Uw boekhouding houdt u op deze manier overzichtelijk. 

 

Heeft u liever een zakelijke creditcard welke niet aan een bepaalde bank gebonden is dan kunt u een kijkje nemen op onze business creditcards. Zo geven creditcardmaatschappijen zoals American Express, MasterCard en Visa krediet kaarten uit waar u geen klant hoeft te zijn bij een specifieke bank.

 

Sparen op zakelijke spaarrekening 

Tegenwoordig bieden banken een alles-één-pakket aan. Oftewel naast een zakelijke rekening ook een spaarrekening. Zo kunt u uw geld apart zetten op een zakelijke spaarrekening en er spaarrente over krijgen. Op deze manier kunt u via een spaarrekening geld opzij zetten voor onvoorziene uitgaven of uw geld apart zetten om later de btw belasting te kunnen betalen aan de belastingdienst. Er zijn genoeg redenen om geld te reserveren.

 

Zakelijke rekeningen vergelijken

Wilt u eenvoudig zakelijke rekeningen vergelijken met elkaar?

  1. Klik hieronder op de knop "zakelijke rekeningen vergelijken".
  2. Klik daarna op de volgende pagina op de knop "bereken jouw voordeel" en zie welke zakelijke rekening het beste bij u past.