Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl
Zakelijke-creditcard.nl » Ondernemer » Visitekaartjes

Visitekaartjes laten maken

Druk Visitekaartjes met uw eigen ontwerp of maak het zelf met de handige online ontwerptool. We hebben naast een zakelijke creditcard ook een handig overzicht gemaakt waar u als ondernemer tegen betaalbare prijzen visitekaartjes kan laten maken. 

 

Waarom een visitekaartje zo belangrijk is?

De kracht van een visitekaartje is dat u bij potentiële klanten uw gegevens op een leuke snelle manier kunt achterlaten. Wanneer de klant uw visitekaartje thuis of op de zaak ziet moet hij/zij toch weer even aan u denken. Maak daarom een visitekaartje pakkend en krachtig en zet daar ook een van uw Social media adres(sen) op, zoals;

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest

 

Op deze manier kan de klant van uw offline marketing ook gebruik maken van uw online marketing, zoals een eigen website voor uw bedrijf. Deze combinatie is dus goud waard.

 

Welke visitekaartjes werken het beste?

Bestel de eerste keer niet een grote hoeveelheid aan visitekaartjes ook niet als u een staffelkorting krijgt. We geven u 2 redenen hiervoor:

  1. Als uw bedrijf verhuist of u krijgt een nieuw websiteadres dan kunt u uw oude visitekaartjes niet meer wijzigen. Zonde van uw kaartjes en uiteindelijk heeft de staffelkorting u alleen maar meer kosten opgeleverd. 
  2. Test met verschillende visistekaartjes welke kaartjes het beste resultaat opleveren aan klanten. Het klinkt gek, maar toch bepaald uiterlijk en een pakkende tekst of de klant contact gaat opnemen of niet. Bestel daarom een aantal kleine oplagen aan visitekaartjes en kijk met welke u de beste resultaten krijgt. (online marketeers werken ook op deze manier dus doe dit ook offline)