Zakelijke-creditcard.nl Zakelijke-creditcard.nl

Zakelijk mobiel parkeren met Parkmobile

Met Parkmobile hoeft u nooit meer van tevoren in te schatten hoeveel parkeertijd u nodig heeft. Verder heeft u geen ongemak meer met kleingeld, pinpas of het zoeken naar een parkeerautomaat. Bovendien hoeft hij niet meer terug om extra geld erin te gooien of zijn kenteken in te toetsen voor een parkeerkaartje. En nog belangrijker: nooit meer een parkeerboete!

 

Hoe werkt mobiel parkeren via Parkmobile?

Met Parkmobile meldt u een parkeeractie aan en af via uw mobiele (zakelijke) telefoon. Dit kan door bellen, sms’en, internet. De makkelijkste manier om mobiel te parkeren is via de Parkmobile App voor iPhone en Android (en Windows Phone).

Hoe betaal ik de rekening bij Parkmobile?

Aan het einde van de maand krijgt u een factuur van het gebruik van uw Parkmobile app. Deze rekent u af met uw zakelijke creditcard of automatisch incasso via uw zakelijke rekening.

 

In welke landen werkt Parkmobile?

Met Parkmobile kunt u momenteel al in meer dan 170 steden en in ruim 80 garages in Nederland en België mobiel parkeren waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag maar bijvoorbeeld ook Purmerend, Haarlem, Eindhoven, Zeist en Oss.

Kortom, Parkmobile is de slimste optie wanneer u (zakelijk) wilt parkeren zonder rompslomp. U krijgt maandelijks een factuur waardoor u als ondernemer eenvoudig de parkeerkosten kunt declareren.

 

Voordelen Parkmobile op een rij

  1. Registratie is gratis
  2. Gebruikers betalen geen minuut teveel parkeergeld
  3. Gebruikers rekenen maandelijks achteraf af via creditcard of automatische incasso
  4. Nooit meer een parkeerboete
  5. Abonnement is niet verplicht, goedkoper als men 8x of meer parkeert per maand
  6. Geen gedoe met kleingeld of de parkeerautomaat